O le matou mea'ai mea'ai e ulufale atu i le faleoloa Iapani 100 yen (100円ショップ)

O loʻo i ai se faleoloa faigofie i Iapani lea e toetoe lava o mea uma e tau i le averesi o le 100 yen + lafoga faʻaaogaina.E masani ona taʻua o le "100 yen ショップ", e lauiloa foi o le "100 yen koon", e tutusa ma faleoloa 2 yen i Iapani.O oloa e aofia ai le tele o mea e te manaʻomia i aso taʻitasi, ae e aofia ai foʻi upega taʻavale papakiu, meaʻai, mea umukuka, mea tusi, ma isi. faleoloa selau yuan”.

O faleoloa o loʻo faʻatinoina e le Dachuang Industry ua manatu o se atinaʻe tele, o lea e mafai ai ona vaʻaia le "lauselau-yuan" a Dachuang toetoe lava i soo se mea.E ui lava o le 100 yuan, ae o le a faʻatau atu foi nisi o oloa e sili atu i le 200 yen, faʻalogo i le tau o le tau pe a faʻatau.

E le gata o faleoloa o loʻo faʻatautaia e Dachuang naʻo ia, ae faʻapea foʻi faleoloa o loʻo galulue faʻatasi ma isi potu o pisinisi pe tatalaina pe a maeʻa le tuʻufaʻatasia.Mo se faʻataʻitaʻiga: Dachuang & Aoyama Baiyuan store, o le tuʻufaʻatasiga lea o le Dachuang Industry ma Aoyama Commercial tatala.

I aso muamua, na tatalaina ai se faleoloa i le pakaga o se supamaketi tele e pei o se faʻatauga feaveaʻi ituaiga 100 yuan faleoloa.Ae ui i lea, i lena taimi, na talitonu tagata o mea taugofie e le lelei.Ina ia mafai ona foia manatu o tagata, na suia e le faleoloa lana faiga o galuega, faʻatau atu oloa e latalata pe sili atu foi i le 100 yen i le 100 yen, ma faʻapipiʻi le nofoaga o faleoloa ina ia mafai ai e tagata faʻatau ona o mai e faʻaalu tupe i soo se taimi.I le faaiuga, na faamanuiaina i le faaleleia o le vaaiga a tagata ma sa aloaia.Mulimuli ane, na faasolosolo malie lava ona avea ma faleoloa Dachuang 100 Yuan.

Lona lua i le pisinisi faleoloa 100-tala ina ua mavae Daiko, o le kamupani i Ogaki City, Gifu Prefecture, na sili atu i le tulaga lona lua "CanDo" i nai tausaga ua mavae, ma ua sili atu nei nai lo le 1,700 faleoloa i Iapani, ma o loʻo faʻatupulaia ana tupe maua i tausaga uma. .

E ese mai i le manatu o "tupe mama laiti ma faʻatau maualuga" o isi faleoloa, na lokaina e Seria oloa o ana faleoloa i se numera patino, faʻatau atu na o oloa aoga ma aoga, ina ia mafai ai ona tape le lagona o le "100 yuan stores" e taugofie. ma le faatauvaa.I le taimi lava e tasi, o le teuteuga o le faleoloa ua suia i se leo e sili atu ona mautu, lea e foliga mai o le faleoloa atoa e le o toe vevesi ae ua na o se laina, ina ia mafai ai e tagata faatau ona faʻatau faʻatau oloa 100 yuan maualuga.Ma fai lenei mea e sili ona taua o le faleoloa.

E le pei o le "Dai-chong" ma le "CanDo", e na'o le faatauina atu e Seria o oloa ma le 100 yen a'o le'i lafoga mai le amataga seia oo i le faaiuga, ma taulai atu i tamaitai o le vaega autu autu, ma faapitoa lana faiga pisinisi e faatino faapitoa mo tamaitai.Ma o le umi lava e taofia ai le tinoitupe ma oloa, i totonu o se taimi patino, e tusa lava pe le o le faafitauli o oloa lava ia, e iai le avanoa e mafai ai ona toe faʻafoʻi atu mo le fesuiaiga.

O le kamupani o loʻo i Shinjuku, Tokyo, ma e iai faleoloa e le gata i Iapani, ae faʻapea foʻi i fafo.Ole numera o faleoloa ile taimi nei e tusa ma le 1,100.E ui lava sa i ai se talaʻaga o faʻalavelave faʻatau i le ogatotonu, ae o loʻo i ai pea le tolu pito i luga i le 100 yuan faleoloa faleoloa.

I le 2007, "CanDo", lea o loʻo faʻalauteleina lana pisinisi i le itulagi o Kanto, na maua ai le tutusa atoa o le Baiyuan Store Company ma Crystal Store Co., LTD., lea e tele lava ina tu i le itulagi o Kansai.Ia Novema 2008, na ia fa'afoeina le fa'agaioiga o faleoloa e 30 i lalo o le Le Plus Co., LTD., ina ua mae'a ona fa'ailoa e le lala o Le Plus Co., LTD., lona fa'amavaeina ia Tesema 2008.

Ia Oketopa 2021, AEON(AEON) Co., LTD., o le taʻitaʻi o le pisinisi faʻasalalau, faʻasalalau o le a faʻatautaia se faʻatauga lautele o le tutusa i le "CanDo".Ia Ianuari 2022, "CanDo" na tu'ufa'atasia aloa'ia i totonu o le AeON Group e fai ma ana lala fa'atasi.I le taimi nei, o le tele o le umiaina o le "CanDo" o le Aeon Group, lea e sili atu nai lo le 51% o le tutusa.

【Watt Co., LTD.】 i lalo ole 100 yuan faleoloa igoa "Watt", "feiloai.", "siliki" ma isi.Faʻavae i le 1995 i Chuo-ku, Osaka City, ua faasolosolo malie ona tupu i lona tulaga faʻale-atunuu o loʻo iai nei.

I le amataga o le 2009, na faatuina ai e Watt se lala i fafo i Thailand, ona tautino atu lea e faatuina lala i fafo, ma o lea ua i ai lala po o pisinisi galulue faatasi i Saina, Malaysia, Thailand ma isi nofoaga.O le faleoloa Saina e taʻua o "Small Things Home".

I isi vaega ta'itasi, o lo'o i ai fo'i faleoloa laiti e ta'i 100-tala, ma o lo'o maua e tamaiti a'oga ua pasi le avanoa e o atu ai ma matamata.O le taimi nei o le faleoloa 100 yuan o loʻo i ai le tele o ituaiga o oloa ma lelei lelei, e pei o tusi tusi, mea e manaʻomia i aso uma e mafai ona alu i le faleoloa 100 yuan e faʻatau ai, nisi o meaʻai meaai mama ma isi.


Taimi meli: Sep-25-2023

Fa'asoa i la matou nusipepa

Mo fa'amatalaga e uiga ia matou oloa po'o lisi o tau, fa'amolemole tu'u lau imeli ia i matou ma o le a matou feso'ota'i i totonu ole 24 itula.

Mulimuli ia i matou

i luga oa tatou ala o faasalalauga lautele
  • sns01
  • sns02
  • sns03
  • instagram-laina
  • Youtube-faatumu (2)