Iloiloga o Ichi Umai: Taumafa Iapani Mea'ai i Junction 9, Yishun

I aso nei, o meaʻai Iapani e mafai ona maua i soo se mea i Sigapoa, mai faleaiga lauiloa e pei o Omote i faleoloa e faʻatau ai sashimi fou ma taugofie e pei ole The Japan Food Alley.Ina ua faʻafeiloaʻi aʻu ia Ichi Umai, o se maa natia o loʻo faʻatau atu meaʻai Iapani taugofie, lelei ile Junction 9, na ou filifili e siaki Yishun ma uo.
O Ichi Umai o lo'o fa'atatau i le 39 tausaga o le poto masani a Chef Lowe o lo'o fa'avaeina ma galulue fa'atasi ma kuka Iapani e aumai mea'ai Iapani fa'aonaponei i le fatu o le atunu'u i tau taugofie.
Ioe, sa matou oka sushi rolls ma le mango sauce, talu ai sa na'o lo'u 'ai o rolls ma fasi mago i faleoloa sushi muamua.O le $14.50 Aburi Sakebi Roll o se samani tunu ma ula sushi roll e faatumu i le mago samasama susulu ma le tobiko (fele fish roe) sosi.
O le tofo o le mago i totonu o le sosi kulimi sa sili atu ona maaleale nai lo le mea na ou faamoemoeina, ae o nota suamalie maaleale na fetaui lelei ma le suamalie o le ula falai masi ma le vevela pei o le fa'i o le samani ua uma.
E tetele fo'i a latou sushi rolls.E ui lava e foliga laʻititi le tasi fasi fasi pepa pe a piki i luga o laʻau, e mafai e tagata 'ai laiti ona faʻaoga i le na o le tasi le taʻavale e ono fasi pepa.
E ofoina atu foi e Ichi Umai se filifiliga o ipu araisa, curry araisa ma meaai mama ramen.Mai le 11:30 i le taeao i le 3 i le afiafi, latou te maua se lisi manaia o le aoauli ($2.90 faʻaopoopo) lea e sau ai taumafataga taʻitasi ma lau filifiliga o meainu ma itu.
Na matou filifilia le Set D lea na sau ma Kani Kurumi Korokke (fa'aigoa o keke kulimi pa'u) ma le lauti vevela vevela.Afai e te filifilia le seti o le aoauli, o isi meainu e aofia ai le tele o meainu aisa malulu ma vai minerale.
O koketi auro e faato'a falai ma e matua vevela lava.Sa i ai se pa'u manaia ina ua ou u i ai, ae o le kulimi susu sa mafiafia tele mo lo'u tofo ma sa manaomia ai se miti o lauti e fufulu ai.Mo le tau ou te manatu e aoga, e ui atonu e tatau ona ou taumafai i isi itu o le lisi i se asiasiga i le lumanaʻi.
O la matou kosi muamua o le Bara Chirashi Don ($16.90), lea e fa'aalia ai vaega felanulanua'i o samani mata, scallops ma fasi i'a manifinifi, fa'afefeteina i soya soya ma tu'u atu i le araisa sushi.Fa'ai'u ile furikake, nori ma le amaebi (sashimi ula suamalie), ona fa'aopoopo lea i le roe samani po'o le ikura.
O se tasi o mea e sili ona ou faʻatauaina i le olaga o iʻa fou, e sili ona taua pe a oʻo mai i sashimi.O le sashimi na sau ma le ipu araisa chirashi sa matua fou lava, ma sa ou fiafia i sina suamalie e faapaleni ai sina oona o le vineka i le araisa sushi.
O le lanu lamolemole o le iʻa e ese le eseesega ma le furikake crispy, lea na ou manatu o se tasi o vaega sili ona lelei o le matou taumafataga i Ichi Umai.
Masalo o le vaega pito sili ona manaia o le ipu o le ula suamalie.I le avea ai ma se tasi e seasea 'ai le sashimi ula, na ou maua ai e fou ma suamalie, e ui o le natura pipi'i o le ammi ula na fai sina masani.Afai ou te mafaia, masalo o le a ou pasia lenei mea mo nisi sashimi, ae mo i latou e fiafia i sashimi ula, o le a le faʻanoanoa Ichi Umai.
O se tasi o mea'ai na ou fiafia i ai o le saini Kuri Buta Belly Kare ($13.90), lea e ta'ua o pork belly curry rice.O le itulau muamua o le latou lisi o loʻo faʻasalalau ai o latou puaa o le chestnut, na aumai mai Sepania.I le tulaga e te le'i iloaina, o puaa e fafagaina le chestnuts e fai mai e maualuga atu le maualuga o ga'o maloloina, lea e maua ai a latou aano o se tofo suamalie ma sili atu le marbling, o lea na matou fia iloa ai pe mafai ona matou tofoina le eseesega.
Mo le faafetai a le puaa, sa suamalie le suamalie, e ui lava atonu sa kuka i le kari Iapani nai lo le aano o manufasi.Sa tipiina le sukiyaki i ni fasipepa;o aano o manu pa'epa'e sa vaivai ma lelei ona kuka.
O le mea e ofo ai, o le latou kari e manifinifi tele, e pei o se supa kulimi nai lo le masani masani o le kuka a Iapani.E fai si manogi ma e suamalie lona tofo mai kāloti ma aniani, lea ou te manatu e avea ai ma meaʻai e faʻafeiloaʻi tamaiti.
I lo'u manatu, o se mea'ai manaia ma faigofie lea e tu'u fa'atasi lelei ai le kauri, araisa ma pua'a e fa'amalieina ai so'o se mea'ai.Ana le seanoa le puaa, atonu e le mafai ona ou toe oka lenei mea ona o le kauri ma'ale'ale ma le manogi suamalie.
O loʻo tuʻu i le tulimanu o le Junction 9, e 13-minute le savali mai le Yishun MRT Station, o fuʻa felanulanuaʻi ma moli o loʻo tautau i luga aʻe ma faʻailoga Iapani pop art lomitusi i luga o puipui uma e te lagona ai e pei o oe i Ichi Umai..Fa'ata'ita'i se tasi o fale'aiga o Yokocho i Tokyo, e ta'ua fo'i o fale'aiga alley.E toetoe lava a galo ia te oe o loo e iai i Ishun.
I taimi maualuga o le aoauli ma le 'aiga o le afiafi i Ichi Umai atonu o loʻo i ai sina faʻatali, e ui o lo matou taunuʻu pe a maeʻa le aoauli o lona uiga e le tele ni tagata i le taimi o la matou asiasiga.Ae ui i lea, o leo o isi laulau pisi ma musika pop pop i tua o loʻo faʻalogoina i totonu o le tamaʻi avanoa, fatuina se siosiomaga olaola.I le taimi o la matou asiasiga sa matua lelei ma fesoasoani le aufaigaluega, fiafia e fautuaina mea e oka ma mautinoa le vave tautua i laulau uma i totonu o le faleaiga.
O le tau ma le lelei o meaʻai Iapani i Ichi Umai ua avea moni lava ma mea lilo i Yishun.E ui ina faigofie ma tuusao le faatinoga, ae sa ou fiafia lava i le tuufaatasia ma le faaeteete o mea e faaaoga mo ipu taitasi, ma o le sashimi fou o nisi o mea sili na ou mauaina i se taimi umi.
I lena tala, na ou lagona e pei o loʻo i ai vaega o meaʻai uma na matou taumafai ai ou te le fiafia i ai, ma o le alu i Ichi Umai o le a mafai pe a ou i ai i le eria.Afai e te fiafia i meaai Iapani ma nofo lata ane, e mautinoa lava o se tasi lea o nofoaga ou te fautuaina e asiasi i ai.
Mo meaai Iapani sili atu taugofie, faitau la matou taʻiala ile faleaiga Iapani sili ona lelei i Sigapoa e le motusia le faletupe.Siaki foi le matou iloiloga o le Ima Sushi Restaurant i le SMU: O se nofoaga lelei lea mo tamaiti aoga e fiafia ai i sashimi fou aʻo aʻoga.
Tuatusi: Yishun Avenue 9, #01-19, Junction 9, Sigapoa 768897 Itula Tatala: Aso uma 11:30am i 3:30pm, 5:30pm i 9:30pm Tel: 8887 1976 Ichi Umai Website e le o se faleaiga , faʻamaonia e tusa ai ma le mataupu faavae halal.


Taimi meli: Nov-08-2023

Fa'asoa i la matou nusipepa

Mo fa'amatalaga e uiga ia matou oloa po'o lisi o tau, fa'amolemole tu'u lau imeli ia i matou ma o le a matou feso'ota'i i totonu ole 24 itula.

Mulimuli ia i matou

i luga oa tatou ala o faasalalauga lautele
  • sns01
  • sns02
  • sns03
  • instagram-laina
  • Youtube-faatumu (2)