Ramen, Sushi ma Yakitori i New Koi Japanese Restaurant

O se vaega o tamaloloa na aʻoaʻoina le kukaina o meaʻai Iapani moni aʻo galulue faʻatasi i le wasabi bar i Wyoming o loʻo aumaia o latou tomai ma taulaga tulaga ese i Midwest-e amata i Hutchinson.
O le Koi Ramen & Sushi o le a tatalaina i le aso 18 o Me i le fale muamua o Oliver i le 925 Hutchinson E. 30th Ave.
Fai mai le pule o le vaega o Nelson Zhu, o le a tatalaina foi se nofoaga fou ia Iuni 8 i Salina, o se nofoaga laʻititi i le 3015 S. Ninth St., ma se nofoaga fou i Wichita i le aso 18 o Iulai, o se nofoaga tele i le 2401 N. Maize Road.
O Zhu, 37 tausaga, ma ana paaga e toafa, o loo galulue i le taimi nei o faleaiga i Cheyenne, Wyoming, ma Grand Junction, Loveland, Colorado, ma Fort Collins, Colorado. O le faleaiga i Wyoming ma Grand Junction e tutusa le igoa ma le faleaiga i Hutchinson, ae o isi. e eseese igoa.
“Sa matou tietie e sue le nofoaga i Kansas,” o le tala lea a Zhu.” O Hutchinson o le matou tafaoga muamua lea.Na matou vaʻaia le fale ma feiloaʻi ai ma le pule o le fale, o le na tuʻuina mai ia i matou avanoa.
E pei ona ta'u mai e le igoa, o le lisi o le a fa'aalia ai mea'ai fa'a-ramen ma sushi.
Fai mai Chu o le ramen e kuka i se faiga faaIapani moni, o se ituaiga o saimini saito e kuka i se aano o manufasi umi po o se sua suamalie suamalie. O meaʻai a le faleaiga e masani lava ona faʻavae i luga o moa, povi ma puaa, ma nisi iʻa ma fualaau faisua.
O a latou sushi o le a sili atu ona fetaui ma le tofo a Amerika, o lana tala lea. O le a aofia ai le samani masani, tuna, samasama ma le tuna, ae e sili atu le masima ma suamalie.
"Na matou faʻaaogaina manatu moni ma tuʻufaʻatasiga e fatu ai la matou sitaili fou," o le tala lea a Zhu. "O le ki o le araisa."
Koi, o se carp manaia, o loʻo i totonu o latou igoa, ae le o luga o le lisi, e ui lava o loʻo i totonu o latou ata. O se upu e iloagofie mo lo latou igoa, o le tala lea a Zhu.
O le Yakitori o le aano o manu skewered ua tunua i luga o se afi malala ma faʻamamafa i se faʻagasologa o laasaga, o lana tala lea.
O le ai ai le tele o Iapani, American brands ma nisi o pia i le lotoifale. O le a latou tautuaina foi le sake, o se ava malosi e faia mai araisa fa'afefe.
O le au, na taitaia e Zhu ma le paaga Ryan Yin, 40, ua suia le avanoa i le lua masina talu ai. Na latou suia mai se taʻaloga taʻaloga faʻataʻitaʻi i Sisifo i se faleaiga faʻa-Asia, ma puipui laupapa enaena, uliuli maualuga. -o laulau pito i luga ma fale'ie ufiufi i ata felanulanua'i Asia.
O le faleaiga e nofo ai pe tusa ma le 130 tagata, e aofia ai le potu pito i tua e mafai ona tatala i faaiuga o vaiaso poʻo faʻatasiga tetele.
Na latou faʻatauina ni mea fou, ae o le umukuka na tele lava ina saunia, o lona uiga o le toe faʻaleleia o le tau e tusa ma le $300,000, o le tala lea a Zhu.
I le taimi muamua, e 10 a latou tagata faigaluega, o le tala lea a Zhu. O loʻo latou aʻoaʻoina ni kuka i se faleaiga i Colorado.
O paʻaga uma o Saina ma sa auai i meaʻai Iapani mo le silia ma le 10 tausaga, atinaʻe a latou lava tofo.
“O lenei ituaiga faleaiga e sili ona lauiloa i aai tetele,” o le tala lea a Zhu.” Ua faatupulaia le lauiloa i Midwest, ae leai ni faleoloa ramen.Matou te mananaʻo e avatu i tagata o le nuʻu."
"O a matou tau o le a matua talafeagai aua matou te mananaʻo e sili atu tagata faʻatau nai lo se tamaʻi faleaiga faʻapitoa," o le tala lea a Zhu.


Taimi meli: Me-18-2022

Fa'asoa i la matou nusipepa

Mo fa'amatalaga e uiga ia matou oloa po'o lisi o tau, fa'amolemole tu'u lau imeli ia i matou ma o le a matou feso'ota'i i totonu ole 24 itula.

Mulimuli ia i matou

i luga oa tatou ala o faasalalauga lautele
  • sns01
  • sns02
  • sns03
  • instagram-laina
  • Youtube-faatumu (2)