Le eseesega i le va o kuka Iapani ma Korea kuka

E fa'apea, I le vaitau o Meiji, na amata ai e Iapani le auala e kuka ai aano o manu mai Korea.O le tu'ufa'atasia o aano o manufasi mai le atunu'u, sa latou taliaina le faiga o le kuka ma fa'amanino lelei a latou tofo Iapani.

O le papakiu Iapani o le afi malala fa'avela, lea e mafai ai ona sosolo le manogi asu o le malala i totonu o le kaleve.
E seasea ona pikiina le aano.I le faaopoopo atu i le kukaina o aano o manufasi ma fualaau faisua i luga o malala, o faleaiga papakiu Iapani e ofoina atu foi iʻa ua afifi i pepa apa, e pei o le cod siliva tunu, lea e le mafaagaloina.O le kod siliva ua tipiina e pata ma tao i pepa apa e taofi ai le susū i totonu o aano o manufasi, ma fa'agogo ma mauoa i le tofo umami.

O le mea e tatau ona taumafai i ai se mea'ai Iapani o le ivi pupuu povi.O le laulaufaiva o povi ose mea e sili ona fiafia iai.
O le laulaufaiva o povi tao e tatau ona vaivai ae lamu pea.
O le mealilo o le laulaufaiva OX o le tipi ma le vevela.tipi manifinifi pe mafiafia tele, tao umi pe vave tele, e te le maua le tofo sili.
O le papakiu Iapani e tuʻuina atu i le araisa, mama le tofo.

Korea papakiu i le uiga moni mo aano o manufalai, ma le tele o ipu mo slab-maa, ipu uʻamea, ulo, ipu porcelain.O aano o manu o le a toetoe lava a le mafai ona faʻafesoʻotaʻi ma se afi mumu, lea e manaʻomia ai aano o manufasi e taofi le tele o vai aʻo leʻi faʻafefeina le vevela i fafo.O lea e fa'asaoina ma fa'a'ono le aano.
Pakeke Korea ma letusi, fasi kalaka, mama chili, ma isi, masima ma vevela, afifi i le letusi, gaʻo ae le gaʻo.

Atonu e te vaʻaia le vaaiga o se vaega o tagata o loʻo nonofo faʻataʻamilomilo i se ogaumu ma kukaina aano o manu, fualaau faisua ma iʻa e ala i ata tifaga poʻo televise.ose auala lelei e fusia ai a'o fa'amalieina oe i aano o manufasi sili ona lelei i le lalolagi!


Taimi meli: Tes-09-2021

Fa'asoa i la matou nusipepa

Mo fa'amatalaga e uiga ia matou oloa po'o lisi o tau, fa'amolemole tu'u lau imeli ia i matou ma o le a matou feso'ota'i i totonu ole 24 itula.

Mulimuli ia i matou

i luga oa tatou ala o faasalalauga lautele
  • sns01
  • sns02
  • sns03
  • instagram-laina
  • Youtube-faatumu (2)